3. szám
Kedves Olvasók!

Immár magazinunk harmadik számát tartják kezükben. Továbbra is számos levelet, e-mailt kapunk Önöktol, amely sok hasznos ötletet és észrevételt tartalmaz.

Örömünkre szolgál, hogy egyre több visszajelzést kapunk tanártársainktól is, akik kiegészítő tananyagként nyelvtanfolyamokon, egyetemeken és egyéb intézményes keretben is használják magazinunkat. Ennek azért is örülünk különösen, mert a lap nemcsak magyarul tanulóknak, hanem - munkájukat megkönnyítendő - magyartanároknak is készül. Felhívjuk kollégáink figyelmét a tanárok és a multiplikátorok számára indított akciónkra, amelyrol részleteket a 35-36. oldalon tudhatnak meg.

Olvasói visszajelzések alapján ebben a számunkban is indítottunk egy új rovatot. Többen hiányolták lapunkból az irodalmat. Ezeknek a kéréseknek a "Könyvjelző" címu rovatunkban próbálunk eleget tenni. Most induló sorozatunkban magyar meséket, népmeséket, mondákat és egyéb érdekes olvasmányokat közlünk illusztrált, egyszerűsített formában, hogy olvasóink minél szélesebb körét megismertethessük a magyar irodalom gyöngyszemeivel.

A várva várt tavasz kezdetén sok-sok kellemes, olvasgatással töltött órát kívánunk Önöknek!

Kovács Tünde
főszerkesztő
Előfizetői szám:
Jelszó:

Nepál
Nepal
Nepal
Ez a 557. szó.
Név:
E-mail:
Nyelv:
Biztonsági kód: ugi4y
Biztonsági kód: